Mini banner

UPPE Mini-banner

rating| 36 personen bekijken deze aanbieding

Mini banner, A4 banner, A3 banner

Vanaf € 16,95

De kleinste Roll Up banner in zijn soort
Werkt op iedere balie of in uw showroom
Superieure inktjet technologie

De UPPE Mini-Banner is de kleinste Roll Up banner in zijn soort en leverbaar in twee populaire maten, te weten A4 en A3 formaat.

Deze Mini-Banner kent oneindig veel toepassingen als het gaat om B2B alswel B2C communicatie. Maar ook in de CTC is deze banner geschikt als felicitatiebanner om op een unieke manier iemand te feliciteren met een verjaardagsbanner of je geliefde op valentijnsdag te verrassen met een uniek aandenken, een echte valentijns banner.

In de Horeca heeft deze Mini Banner zijn introductie gehad als menubanner waarop de kleine als grote kaart op unieke wijze is gepresenteerd. Zoekt u een doeltreffende vorm van communicatie die werkt op iedere balie of in uw showroom, dan is de Mini Banner uw product.

De UPPE Mini banner wordt via superieure inktjet technologie 1 zijdig full color bedrukt op Polyester film 165 mu Light Block.

Deze originele minibanner kado geven aan iemand voor bijvoorbeeld verjaardag, geboorte, verhuizing, huwelijk, rijbewijs of bij het behalen van een diploma, het zal als zeer gedenkwaardig en uniek worden ervaren.

Mini banner, A4 banner, A3 banner

Interesse in deze Mini banner van Uppe?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!