Pop Up Beurs Counter

Pop Up Beurs Counter

rating| 64 personen bekijken deze aanbieding

meest populaire beurs counter
printpaneel dat voorzien is van magneet strips
geleverd in stevige zwarte canvas draagtassen

Pop Up Counter, DE beurscounter voor hen die willen opvallen!

De UPPE Pop Up Counter is de meest verkochte en meest populaire beurs counter uit het UPPE gamma en dat is niet zonder reden! De Pop Up Counter van UPPE is in de eerste plaats bijzonder eenvoudig in gebruik. Je vouwt het frame (schaarsysteem) van de Pop Up Counter uit, je plaatst de aluminium strips met magneet sluitingen en je rolt vervolgens het printpaneel dat voorzien is van magneet strips om het frame. Tenslotte plaats je de legborden in de Pop Up Counter. Deze zijn ideaal voor het plaatsen van computer of brochures. En als laatste plaats je het tafelblad. (leverbaar in houtkleur, wit of hoogglans zwart)

De achterkant van de Pop Up Counter is open en dus zijn de twee legborden direct toegankelijk en zal uw gastvrouw of gastheer goed zijn werk kunnen doen achter deze fraaie counter/ balie / toog. De print bestaat uit een 3-laags PP die haarscherp met de hoogste resolutie wordt geprint, waarna deze krasvast wordt gelamineerd.

U kunt uiteraard ook losse vervangingsprints bestellen bij UPPE, deze worden geleverd met magneettape zodat u deze direct kunt toepassen. Belangrijk om te weten is dat u deze printpanelen niet te strak moet oprollen, hierdoor kan de magneet tape loslaten en zal het printpaneel niet goed meer hechten op het frame. Zo losjes mogelijk oprollen of even uitgerold plat op de grond leggen daags voor u de Pop Up Counter gaat gebruiken is ons advies, zodat deze spanningsvrij geplaatst kan worden en goed aansluit. Ook zijn er hardcase koffers beschikbaar om het geheel in op te bergen.

De Pop Up Counter wordt overigens geleverd in stevige zwarte canvas draagtassen. De Pop Up Counters laten zich ook goed combineren met de Pop Up wanden van UPPE. Het is hetzelfde basis systeem en zeer fraaie verschijning en de combinatie geeft een zeer professionele uitstraling aan uw stand.

Voor het opmaken van uw artwork hebben wij templates beschikbaar zodat u dit door uw grafische afdeling kunt laten opmaken. Deze geeft duidelijk aan wat het zichtgedeelte is en welk deel de zijkanten zijn en welk deel achterkant is (dus minder zichtbaar) is. Hierdoor kunt u optimaal rendement halen uit uw uiting!

Indien u vragen heeft over deze Pop up Counter belt u dan graag met onze adviseurs bij UPPE, deze zijn te bereiken op het volgende telefoonnummer, 0345-568797. Mailen mag natuurlijk ook, dit kunt u doen via beursequipment@uppe.nl

Interesse in deze Pop Up Beurs Counter van UPPE?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!