UPPE FUGU Inflatable Furniture

UPPE FUGU Inflatable Furniture

rating| 90 personen bekijken deze aanbieding

Opblaasbare meubelen (custom)

Vanaf € 329,-

Ideaal voor showrooms, events en promotie
Zeer comfortabele design meubelen, spectaculair vormgegeven
Opvallend in design en uiterst comfortbel

Nieuw bij UPPE! Futuristische FUGU Inflatable furniture. Zeer comfortabele design meubelen, spectaculair vormgegeven . Ideaal voor showrooms, events en promotie. We bieden twee types sofa’s aan; de FUGU Brick Sofa heeft een meer vierkant en hoekig design, de FUGU Kuki Sofa meer een design met ronde vormen. De fauteuils (Cubrick Chairs)zijn gelijk van design aan de Brick sofa. De tafel (FUGU Maki genaamd) tenslotte is vierkant met afgeronde hoeken. Al dan niet leverbaar met tafelblad tegen meerprijs. Dus alles sluit in vorm en design flagrant mooi bij elkaar aan.

UPPE FUGU meubelen zijn opvallend in design en uiterst comfortbel.

De UPPE FUGU Inflatable meubelen zijn leverbaar in drie verschillende uitvoeringen. De Cristal range, Plain Range en Custom range. De Cristal range is zoals de naam al doet vermoeden zo transparant als kristal. Zeer modieus als woning- of projectinrichting, in wachtkamer of luxe zakelijke ontvangstruimte of als aankleding op uw beursstand. Dankzij de LED verlichting die optioneel leverbaar is, kunt u uw ruimte met deze Cristal meubelen omtoveren tot een hippe lounge area in ieder gewenste kleur. Het geeft een geweldige kwalitatieve en trendy uitstraling!

De Plain range is voorzien van een standaard kleur egale covers, die overigens waterafstotend en geurvrij zijn. Zelfs te wassen is in de wasmachine op 40 graden (niet in droger vanwege pasvorm) waardoor u zich verzekerd van schone, hygiënische meubelen en dat straalt het ook uit. Het TPU kunststof laat zich eenvoudig reinigen met een spons en warm water.

De Custom Range spreekt voor zich. U bepaalt volledig het uiterlijk en de uitstraling. Met alleen uw logo of met complete full color designs, u bent daar geheel vrij in. Wij kunnen u templates hiervoor aanleveren. Uiteraard willen wij de opmaak van de templates ook voor uitvoeren, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw branding optimale exposure geniet.

UPPE FUGU meubelen zijn optimale blikvangers met professionele uitstraling

De Custom Range is een prachtige functionele tool om uw merklading in uw showroom, beurs stand of terras te verhogen. Unieke en zeer comfortabele meubelen met de hoge uitstraling van uw merk, product of professionaliteit. De UPPE FUGU meubelen zijn zodanig comfortabel dat u met uw klanten uw verkoop gesprek zeer gerieflijk kunt voeren, nergens zullen ze zo behaaglijk in merk exposure ontvangen worden als bij u. De hoogwaardige materialen maken de UPPE FUGU set duurzaam en zeer prettig in gebruik. De opblaastijd van een set (sofa, twee fauteuils en tafel) is slechts 12 minuten. Het weegt in totaliteit ca 10kg. (incl. pomp en draagtas). Ieder paneel is te voorzien van branding, echter adviseren wij deze items te ontwerpen in “Less is More” zodat uw branding er ook echt uitspringt en dus mooi opvalt!

LED in de UPPE FUGU meubelen veranderen deze tot ware kunstobjecten.

Speciaal voor deze UPPE FUGU meubelen is er een LED Unit beschikbaar, die zeker in de Cristal range in het maximale rendement voorziet. Immers de transparante materialen geven het LED licht de vrije ruimte en dit transformeert met name ‘s nachts uw ruimte of terras tot een super lounge club. Ook met bijvoorbeeld witte Plain stof heeft de LED een zeer bijzonder effect en het is erg populair op beursstands.

De Custom Range is zowel full color te bedrukken als te borduren. Borduren van uw logo is tegen meerprijs mogelijk en geeft een bijzonder luxe effect aan uw meubelen. Bij voornamelijk indoor gebruik is dit zeker een meerwaarde. Voor outdoor gebruik adviseren we full color prints.

Levertijden van de UPPE FUGU meubelen bedragen gemiddeld 10-15 werkdagen en ze worden kosteloos bij u thuis bezorgd. Het is een Europees product dat volgens EU richtlijnen gefabriceerd wordt en voldoet aan alle EU normen. De 250g polyester textiel covers zijn voorzien van een waterafstotende coating voor optimaal comfort en ze zijn absoluut geurloos. Voorts zijn alle materialen 100% recyclebaar, belangrijk voor één ieder die groen en duurzaam wil ondernemen.

Uiteraard laat deze UPPE FUGU collectie zich ook prima combineren met de UPPE Aero Tenten. Immers lucht bij lucht geeft een preachtige combinatie zoals u hieronder kunt zien.

Wenst u meer informatie over de UPPE FUGU Inflatable meubelen neemt u dan graag contact met ons op. U heeft al een UPPE FUGU Fauteuil vanaf €329.-

Opblaasbare meubelen (custom)
Opblaasbare meubelen (Custom)
Opblaasbare meubelen (plain)
Opblaasbare meubelen Cristal
Aero Tent met Opblaasbare meubelen
Opblaasbare meubelen Cristal
Opblaasbare meubelen
Opblaasbare meubelen
Opblaasbare meubelen

Interesse in de FUGU Inflatable Furniture Uppe?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!