Stoepbord

Stoepbord, de eycatcher in iedere winkelstraat.

rating| 51 personen bekijken deze aanbieding

stoepbord

Vanaf € 139,95

 

Stoepbord met beeld aan twee zijden
Wind Bord is voorzien van stevige veren
Leverbaar in meerdere formaten

Het UPPE Windbord is  het klassieke stoepbord.  Dit stoepbord is geschikt om voor uw deur te plaatsen met al dan niet uw wisselende  reclame acties, aanbiedingen en/of weergave van uw specialiteiten.

Het UPPE windbord is een type stoepbord dat op straat niet meer weg te denken is. In elke winkelstraat ziet men deze reclamedragers en ze geven een hele duidelijke eerste indruk waardoor men al dan niet besluit om bij de betreffende zaak naar binnen te gaan.

Of u nu kiest voor een type stoepbord zoals deze klassieke versie windbord, of voor een stoepbord met een watertank en wielen, ( UPPE Swing bord) al dan niet waterdicht, of voor een A-standaard waar u posters in kunt doen, of een mooi klassiek A-model krijtbord met mooie watervaste krijten leverbaar, u kunt al uw aanbiedingen, uw acties en uw specialiteiten heel goed zichtbaar maken. Potentiele klanten kunnen al vanaf de straat of stoep zien wat u aanbiedt. En als ze geinteresseerd zijn in uw aanbieding zullen ze zeker bij u naar binnen gaan.

Dit klassieke windbord is een zeer stabiel stoepbord. Dit stoepbord is voorzien van een stalen voet en twee stalen veren om de wind te weerstaan. Het frame voor de posters is van een zeer goede kwaliteit aluminium  en het is spatwater bestendig, dus niet waterdicht.

Voor waterdichte stoepborden verwijzen wij naar het UPPE Swing bord.

Dit klassieke windbord heet niet voor niks windbord, het is namelijk bestand tegen windstoten tot wel 100km/uur. Dat is zeker bij de veranderende weersomstandigheden geen overbodige luxe!

U kunt aan 2 zijden posters plaatsen en ze heel eenvoudig wisselen, zodat u desgewenst elke dag een andere poster kunt plaatsen waarmee u de aandacht blijft trekken van alle passanten.

Het windbord wordt geleverd zonder posters, maar uiteraard kunnen we die ook leveren. Het windbord wordt geleverd met 2 anti reflex pvc folies die u overigens ook altijd los na kunt bestellen, mochten ze na verloop van tijd wat minder scherp of lelijker geworden zijn.

Het UPPE Windbord is leverbaar in de volgende formaten:
A1 (594×840 mm)
A0 (840×1188 mm)
B1 (700×1000 mm)

Standaard levertijd 3 werkdagen.

Interesse in het windbord van UPPE?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!