Swing bord

Swing bord

rating| 83 personen bekijken deze aanbieding

swingbord

Vanaf € 119,00

Uitermate geschikt voor buiten communicatie, ook in regen, zie de waterdichte uitvoering
Verrijdbaar stoepbord met watertank
Leverbaar in meerdere formaten

Het UPPE Swing Bord is een stoepbord met watertank en wielen.

Windborden en stoepborden zijn er in vele kwaliteiten en versies. Wij hebben voor u een selectie gemaakt uit 3 meestverkochte type stoepborden, de UPPE swing bord serie. Alle 3 de uitvoeringen zijn populair en geschikt om uw acties of aanbiedingen op weer te geven. Op uw stoep of bij uw entree. Uw (potentiele) klanten zien uw aanbieding zonder dat zij bij u naar binnen gaan. U maakt ze met uw mooie posters of interessante aanbieding nieuwsgiering en enthousiast om gebruik te maken van uw product en /of dienst en om bij uw bedrijf naar binnen te gaan. Het UPPE swing bord wordt in alle versies geleverd met folie aan 2 zijden.

Wij adviseren u 3 versies van dit stevige stoepbord.

De eerste versie UPPE swing bord is uitgevoerd met een sterke grijze kunststof tank die verzwaard kan worden door deze te vullen met water of zand. Inhoud 30 liter. Dit verrijdbare swing bord is voorzien van stevige veren. Posters zijn snel en eenvoudig te wisselen. Deze eerste versie is waterbestendig ( niet waterdicht). Dit stoepbord is bestendig tot windvlagen van ca 50km/uur.

Verkrijgbaar in 3 formaten ( exclusief posters)

A1 (594x840mm), ,B1 ( 700x1000mm) en A0 (840x1188mm).

De tweede versie swing bord – foto met cafe latte – is een iets luxere versie. Deze heeft namelijk 4 veren en is 100% waterdicht dankzij de sterke foamrand in de lijst. Dus ook bij zware regenval hoeft u zich geen zorgen te maken over uw posters, deze blijven echt keurig droog in dit waterdichte  stoepbord.  Ook vekrijgbaar in de maten A1, B1 en A0.

Verreweg de sterkste en meest luxe swing bord van de 3 versies van het UPPE Swing bord is deze met de foto van het horloge. Dit super stoepbord is niet alleen waterdicht, het is ook getest op windsnelheden tot 100km/uur en is dus het meest windbestendige stoepbord.  Verkrijgbaar in dezelfde 3 populaire maten.

Alle UPPE swingborden, windborden en stoepborden worden geleverd met 2 stuks ontspiegelende folies. Deze folies kunt u overigens altijd los na bestellen, mochten zij na een aantal jaren niet meer helemaal mooi zijn of beschadigd zijn.

Alle UPPE swingborden, windborden en stoepborden worden geleverd zonder posters, maar uiteraard kunt u de posters ook bij ons bestellen. Zie elders op de site.

 

Standaard levertijd gemiddeld 3 werkdagen.

Interesse in dit Swing bord van Uppe?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!