Brand frame

Brand frame

rating| 50 personen bekijken deze aanbieding

brand frame, buizen frame

Vanaf € 275,-

220cm bij 300cm
Een aluminium constructie
Het meest zichtbare reclamedoek in zijn soort

Met UPPE Brand Frame is onze bestseller op gebied van buitencommunicatie en is het meest zichtbare reclamedoek in zijn soort.

Het UPPE Brand Frame is een aluminium constructie die bestaat uit pijpen en koppelstukken. Hiermee is elk gewenst formaat te maken.

Het standaard Brand Frame dat UPPE levert is 220cm bij 300cm zodat dit Brand Frame zowel binnen als buiten een opvallend reclamedoek waarop u uw boodschap duidelijk zichtbaar kunt communiceren. Uiteraard zijn andere maten ook leverbaar en kunt u contact opnemen met ons voor een custom offerte voor iedere gewenste maat.

Het UPPE Brand Frame is een uniek ontwerp, daar wij geen gebruik maken van lastige elastieken, maar van een DUBBELZIJDIGE bedrukbare polyester hoes die over het Brand Frame geschoven kan worden, snel, simpel en eenvoudig. Door middel van een rits aan de zijkant en velcro tape aan de onderkant wordt het Brand Frame reclamedoek gefixeerd.

Voor binnengebruik van het Brand Frame heeft UPPE een speciale design gewichtsplaat van 34kg ontworpen zodat uw Brand frame stevig en veilig op iedere gewenste tijdelijke plek uw communicatie boodschap kan verzorgen.

buizenframe

Interesse in deze Brand frame van Uppe?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!