UPPE Flex-Banner systeem

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

UPPE Flex-Banner

rating| 23 personen bekijken deze aanbieding

Flex banner

Vanaf € 89,90

Weinig tot geen beperkingen
Geleverd in een canvas draagtas
Het meest dynamische banner systeem van dit moment

Het UPPE Flex-Banner systeem is het meest dynamische banner systeem van dit moment, een modulair systeem wat u tal van mogelijkheden geeft met de zelfde basis. Deze basis is het speciaal ontwikkelde boven en onder profiel met snap-lock sluiting. Dankzij dit snap-lock systeem klemt u zeer snel en eenvoudig de banner op zijn plaats. Vervolgens klemt u het UPPE Flex-Banner profiel in de verschillende bevestigings mogelijkheden. Zo kunt u de UPPE Flex-Banner plaatsen op de wand, via speciale plafond clips aan het plafond en met tal van verschillende grondsteunen stand alone op de vloer.

U heeft weinig tot geen beperkingen met dit UPPE Flex-Banner systeem en is het volledig op maat te maken, enige beperking die het stand alone systeem heeft dat het een maximale hoogte aankan van 374cm, omdat de telescopische palen niet verder uitschuiven. Verder kunt u zo breed als u wenst en voldoende profiel en bevestigings punten aanschaffen. Zo simpel werkt dit UPPE Flex-Banner systeem. We hebben verschillende grondsteunen beschifbaar afhankelijk van de toepassing en breedte van de UPPE Flex-Banner. Ook zijn deze verschillende opties van Crossbars en Twinbars te combineren afhankelijk van uw wensen. De profielen worden onderling met speciale flexibele strips aan elkaar verbonden om ook lengte stijfheid te genereren. Wilt u een hoek om dan beschikken we over speciale hoekstrips die ieder hoek aankunnen.

Zoals eerder aangegeven is het ook mogelijk deze snap-lock profielen van het UPPE Flex-Banner systeem aan het plafond te bevestigen. Hiervoor leveren wij speciale plafond clips die u met een museum nylon op iedere gewenste hoogte kunt ophangen. Ook de de UPPE Flex-Banner Totum driehoek en vierkant kunnen op deze wijze aan het plafond of boven uw stand worden bevestigd, al dan niet verlicht.

Als laatste optie is het mogelijk het UPPE Flex-Banner systeem te bevestigen aan de muur of in een raamkozijn indien u een raam wilt voorzien van decoratie of communicatie. Via een handig clip systeem plaatst u het snap-lock profiel over een bevestigings steun die met twee schroeven in op de muur wordt gemonteerd. Dus geen moeilijke constructies, gewoon om de 60-80cm een steun om het snap-lock profiel goed en stevig te fixeren aan onder en bovenkant. Binnen no-time “bekleed” u de wand op iedere gewenste afmeting. Ideaal voor kinderkamers, wachtruimtes, ziekenhuis kamers, kantoorruimtes en vergaderzalen. Dit UPPE Flex-Banner systeem is zo eenvoudig dat het wisselen van communicatie en seconden is geregeld. Daarnaast enorm kostenbesparend werkt omdat hardware van duurzame materialen is gemaakt en eenmalig is in aanschaf.

Iedere UPPE Flex-Banner leveren wij in een canvas draagtas waarin alle onderdelen kunnen worden opgeborgen, voor de kleine losse onderdelen hebben wij speciale kokers beschikbaar, zo raakt u niets kwijt.

Flex banner
Snap lock profiel Flex banner
flex banner

Interesse in deze Flex-Banner van Uppe?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!