Flex-Display – Het dynamische beurswand systeem

 • Flex-Display – Het dynamische beurswand systeem

  Flex Display – Als u echt flexibel wilt zijn en wilt besparen op uw budget.
  De naam Flex-Display zegt het eigenlijk al; bent u op zoek naar een flexibel banner systeem? Dan is Flex-Display het systeem dat u zoekt. Met Flex-Display bent u niet afhankelijk van standaard maten die een leverancier vooru bepaalt,  maar u bepaalt wat u nodig heeft,  zowel in toepassing (stand alone, muur montage of hangend aan plafond) maar ook in afmeting! Iedere maatvoering is mogelijk, per gebruik aan te passen, de enige beperking is de maximale hoogte van 374cm.

  Wat maakt Flex-Display zo anders als andere banner systemen?
  Flex-Display heeft een andere insteek, namelijk het wisselen van de content moet zo makkelijk mogelijk voor u zijn en u heeft geen beperkingen in wisselende maatvoering! Om die content zo eenvoudig te wisselen heeft u de keuze uit drie mogelijkheden. Het ingenieuze snap-lock profiel, een profiel met inschuifbare pees of klittenband. Het snap-lock systeem is een profiel dat u openklapt en waar u het afgewerkte doek tussen schuift, u klikt het profiel dicht en deze klemt de stof stevig vast. Hierna plaatst u het profiel in de houder op de masten, muurbracket of plafond brackets. Eenvoudiger bestaat niet!

  Het concept van Flex-Display is dat u één keer investeert in de hardware en u kunt uw content regelmatig wisselen en maten aanpassen. Hierdoor bespaart u op uw budget met behoud van een zeer professionele uitstraling, want de hardware is gemaakt van stijlvol en duurzaam aluminium. Zie hieronder een 8 meter x 2,2 mtr beurswand die we voor MB Dustcontrol mochten maken. Dankzij dit systeem is klant in staat in segmenten van 2 meter zijn communicatie per beurs te laten verschillen. Een los doek van 2, 4 en 6 meter maakt dat hij deze hardware voor alle mogelijkheden kan gebruiken. Ook kan hij deze wand in een U of V vorm plaatsen omdat de profielen van 2 meter onderling met een buigzame strip verbonden zijn. Dus met recht een Flex-Display!

  Flex-Display Flex Display Flex Display

  Flex-Display snel, professioneel en duurzaam!

  Uiteraard laat dit systeem zich prima matchen met de UPPE Pop Up beurs counter, de beurs tent of met de vele overige producten die u kunt vinden in onze brochure om uw stand compleet te maken. Wist u dat Beursequipment.nl ook uw complete stand kan inrichten tot drukwerk en visitekaartjes aan toe? Vraag ons naar de mogelijkheden!

  Wilt u meer informatie over dit systeem neemt u dan gerust contact op met onze adviseurs via 0345-568797 of mail deze via info@uppe.nl! Zij adviseren u graag hoe u de meeste exposre kunt genereren uit uw beschikbare budget!

   

   

  Reacties zijn gesloten.