Beurstent

Beurstent

rating| 30 personen bekijken deze aanbieding

Beurstent

Vanaf € op aanvraag

Zeer geschikte als beurstent
Uit te breiden met aantrekkelijke accessoires
Snel opvouwbare tent voor elk evenement

Zeer geschikte als beurstent – Maak kennis met de UPPE Quick Folding Tent. Dé snel opvouwbare tent voor gebruik als beurstent. De Quick Folding Tent is als beurstent zeer eenvoudig op te zetten. UPPE levert keuzemogelijkheden voor uw beurstent in stijlen, kleuren en afmetingen. Indien gewenst uit te breiden met aantrekkelijke accessoires. Zo vindt u altijd een beurstent die bij uw wensen past.

Uw beurstent – Quick Folding Tent wordt compleet geleverd, inclusief een draagtas/hoes, gewichtszakken en een set haringen met scheerlijnen. Dit geheel gratis meegeleverd.

De beurstent Quick Folding Tent is leverbaar in tal van kleuren en bedrukking is eveneens mogelijk.

Beurstent
Praktisch in gebruik, makkelijk te vervoeren en op te slaan.
Quick Folding Tent biedt de best mogelijke prijs-kwaliteit verhouding.

De UPPE Quick Folding Tent
Dé snel opvouwbare tent voor elk evenement, indoor- en outdoor.

Oplossing op maat
Wanneer u een Quick Folding Tent wilt die volledig voldoet aan uw eigen specifieke wensen qua afmeting, kwaliteit, kleur, accessoires en speciale bedrukking, dan is dat door UPPE te verzorgen.

Laat ons weten wat u graag zou willen. Stel ons uw vraag of laat ons weten waarvoor u graag een offerte wilt hebben.

Indien u onze showroom wilt bezoeken om de Quick Folding Tent te bekijken bel ons op 0345-568797 of mail ons op info@uppe.nl

Het Quick Folding Tent-concept
Het Quick Folding Tent-concept heeft zich ondertussen ruim bewezen. U bent mobiel en kunt snel en waar dan ook makkelijk een tent opzetten om te overkappen. Zowel outdoor als indoor inzetbaar met een uitermate aantrekkelijke vormgeving. Dankzij de mogelijkheden van bedrukking bovendien een ideale vorm van promotie.De Quick Folding Tent is voor elke gelegenheid inzetbaar. Ideaal als u de schaduw zoekt of als u bij neerslag zeker wilt weten uw activiteit droog te houden.

UPPE levert keuzemogelijkheden in stijlen, kleuren en afmetingen. Indien gewenst uit te breiden met aantrekkelijke accessoires. Zo vindt u altijd een Quick Folding Tent die bij uw wensen past.

Veiligheid
De frames en doeken van de Quick Folding Tenten worden wereldwijd gebruikt en zijn uitgebreid getest. Dit maakt de Quick Folding Tent een veilige keuze. De Quick Folding Tent is uitgevoerd met een Frame van 30 mm/40mm hardstaal voorzien van witte poederlak coating en hoogwaardige kunststof verbindingsdelen en de doekdelen van 600D polyester voorzien van brandwerende en waterafstotende coating, die voldoet aan de hoge B1 norm van DIN4102-1. Derhalve ook voor indoor gebruik geschikt.

Waarde voor uw geld
Dankzij de unieke combinatie van de hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs bereiken wij voor u met de Quick Folding Tent echt value for money. Quick Folding Tent biedt de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Beurstent
Quick Folding Tent , beurstent
Quick Folding Tent, beurstent

Interesse in deze Beurstent van Uppe?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!