UPPE Pop-Up Beurswand

UPPE Pop-Up Beurswand, snel opzetbaar en makkelijk mee te nemen.

rating| 8 personen bekijken deze aanbieding

Pop Up Beurswand

Vanaf € 495,-

220cm bij 300cm
Een aluminium constructie
Het meest zichtbare reclamedoek in zijn soort

De UPPE Pop-Up beurswand is een budgetvriendelijke presentatiewand die zeer eenvoudig mee te nemen en op te zetten is. Deze Quick Folding wand is probleemloos op te zetten dankzij het aluminium schaarsysteem. Eenmaal uitgevouwen klik je de quick connecting snappers vast en plaats je het bedrukte doek met de klittenbandrand op het frame. Het fraaie aan deze Pop-Up beurswand is dat de print doorloopt tot áchter op het frame, dus mooie gesloten zijkanten! Uiteraard leveren wij deze praktische beurswand in een mooie zwarte canvas rol tas met kunststof wielen.

UPPE Pop-Up Beurswand geeft en professionele uitstraling

De UPPE Pop-Up beurswand voorziet u van een professionele uitstraling op bijvoorbeeld beurzen, maar is ook geschikt voor vertegenwoordigers die snel een sfeervolle omgeving willen creëren bij hun klanten om een collectie te presenteren. Het hoogwaardige decodoek heeft een mooie satijnachtige uitstraling om schitteringen van verlichting of beurslampen te voorkomen. Wij printen dit decodoek full color in hoge resolutie in onze eigen UPPE productie locaties. Een andere populaire toepassing van deze UPPE Pop-Up beurswand is het gebruik als backdrop wall, ofwel een fotowand bij een event, film première of sponsor event. Het doek is immers snel te wisselen en dus multi functioneel inzetbaar. Het decodoek reflecteert niet omdat we deze niet glanzend printen. Dus ook hier behalen wij voor u maximaal rendement met bijvoorbeeld prachtig weergegeven foto’s bij uw merknaam of logo voor uw optimale brand exposure. Dankzij de 225 cm hoogte is het ook beeldvullend en heeft u de zekerheid dat bij het gebruik als fotowand alle sponsoren goed rondom afgebeeld kunnen worden. En dat alles voor een verrassend scherpe prijs!

We leveren de Pop-Up beurswand met een handige tas

De Pop-Up beurswand transporteren gaat enorm eenvoudig. De zwarte canvas roltas is ruim genoeg voor het frame en het doek, desgewenst zelfs voor twee volledige decodoeken. De tas is voorzien van twee draagriemen en een handvat waardoor u het geheel achter u aan kunt rollen. De gladde skateboard wielen garanderen een soepel transport zonder veel weerstand. De UPPE Pop-Up beurswand bieden wij u in de meest populaire maat, 225x300cm (zichtmaat) en zijflappen van 30cm aan elke zijde, geheel voorzien van een doorlopende print. Zoals u van UPPE gewent bent zijn de levertijden kort. Binnen gemiddeld 8-10 werkdagen heeft u uw bestelling in huis. Voor grotere oplage maken we graag een voorstel voor u met indicatie van levertijden. Eventuele drop- shipments naar uw klanten is voor ons geen enkel probleem. Ook dit is een kracht van UPPE; wij kunnen desgewenst uw bestelling (wereldwijd) distribueren en met onze support & service uw marketing afdeling nog beter laten renderen.

Wellicht overbodig om te vermelden, maar de UPPE Pop-Up beurswand laat zich prima combineren met de overige UPPE promotionele producten. Als geen ander zijn wij in staat om als uw one-stop promotie partner al uw marketing POP/POS materialen te verzorgen. Zowel voor indoor als outdoor toepassingen. U vindt het op www.beursequipment.nl of op www.quickfoldingtent.nl Meer informatie over deze UPPE zeer budget vriendelijke Pop-Up beurswand, neemt u dan contact met ons op via 0345-568797 of mail naar beursequipment@uppe.nl

Pop Up Beurswand
Pop UP beurswand tas
Pop Up Beurswand
Pop Up Beurs wand
Pop UP Beurswand

Interesse in deze op-Up Beurswand van Uppe?

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!